skip to Main Content

Wie zijn we?

De A staat als eerste letter in het alfabet regelmatig symbool voor het beste. Dat is ook wat Anetwerk nastreeft. Voor zorgorganisaties, uitzendkrachten en voor alle mensen die zorg ontvangen. Wij zijn de centrale schakel in een netwerk waarin we mensen verbinden.

Maar hoe bepaal en behaal je samen het beste resultaat? Dat lukt alleen als je elkaar echt kent, begrijpt en helpt. Daarom investeren wij in mensen en zijn we dag na dag bezig met het creëren van mogelijkheden.

Persoonlijk

Jij doet ertoe. Of je nu een uitzendkracht, een zorgorganisatie of een collega bent. We willen graag weten: wie ben jij? Wat is je kracht? Waar word je blij van? Pas als we jou écht kennen, kunnen we maximaal van betekenis voor je zijn.

Betrouwbaar

Reken op ons. Wij komen altijd onze afspraken na en zijn duidelijk in onze beloftes. Geschiktheid verkiezen we boven beschikbaarheid. We staan voor onze opdrachtgevers én voor onze mensen. Op ons kan je bouwen.

Mogelijkheden zien

Samen pakken we kansen, want wij kijken altijd naar wat wél kan. In elk probleem zien we de mogelijkheid van een oplossing die werkt voor iedereen. Wij stimuleren mensen in hun groei, zodat ze de beste versie van zichzelf worden en de toekomst zelfverzekerd tegemoet zien.

Ons team

Het allerbelangrijkste voor Anetwerk: dat zijn mensen. Ons vaste team bestaat uit betrokken professionals, allemaal hebben ze een hart dat klopt voor de zorg. Leer ons kennen!

Back To Top