Content voor Ingelogde Gebruikers
Vince Behoudt Zijn Vrijheid Via Anetwerk

Vince behoudt zijn vrijheid via Anetwerk

“Als ZZP’er in de gehandicaptenzorg kan ik mensen helpen op mijn manier. Ik werk met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, en ook met mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Dat doe ik voornamelijk via Anetwerk, maar ik word ook wel eens rechtstreeks gevraagd door een groep om een dienst in te vullen.”

Frisse wind

Omdat ik niet gebonden ben aan een organisatie, kan ik meer mijn eigen invulling geven aan de zorg die ik verleen. Met veel humor en een knipoog maak ik contact met cliënten. Ik zorg altijd voor een frisse wind als ik een groep op kom. De vrijheid hebben om het op mijn manier te doen is één van de belangrijkste redenen dat ik als flexkracht werk. Anetwerk begrijpt dat.

Drijfveren

Het eerste gesprek met Anetwerk was al direct heel persoonlijk. Ze wilden mij echt leren kennen. We hebben een uur lang gesproken over de zorg en over wat mij drijft als mens. Omdat ze zelf ook een zorggerelateerde achtergrond hebben, begrijpen ze mijn visie. Ook daarna is het contact altijd heel soepel en ongedwongen verlopen, omdat je op hetzelfde niveau met elkaar praat.

Anetwerk begrijpt waar je tegenaan kan lopen binnen een zorgorganisatie. Problemen komen gelukkig niet vaak voor, maar als dat het geval is, staan ze voor me in. Zo werd ik een keer gebeld om een groep te draaien die niet lekker liep. Dat bleek echt een puinzooi, daar wilde ik niet werken. Anetwerk biedt dan de ondersteuning die je op zo’n moment nodig hebt. Ik heb ze – gelukkig – niet vaak nodig, maar ik weet dat ze voor me klaar staan. En dat is heel belangrijk in dit werk.

Vrijheid

Tegelijkertijd respecteren ze de vrijheid waar je voor kiest als zzp’er in de zorg, en spelen daar goed op in. Ze zien mij niet als poppetje dat ergens een dienst op kan vangen, maar weten waar ik het beste tot mijn recht kom voor de mensen die mijn zorg nodig hebben.

 

 

Altijd op de hoogte zijn?

Kijk wat ons raakt,
trots maakt en bezighoudt.

Anetwerk op FacebookAnetwerk op InstagramAnetwerk op LinkedIn

Wij zijn Anetwerk

De uitzendorganisatie waar jij ertoe doet en waarop je kunt rekenen. Wij helpen zorgorganisaties en professionals bij het benutten van kansen en mogelijkheden. Altijd kijken we naar wat wél kan en halen we het beste uit onszelf, onze uitzendkrachten en samenwerkingen met zorgorganisaties.

Contact

Garnizoenstraat 6a | 5363 VX
VELP
(Noord-Brabant)
085 877 20 59
Direct kracht nodig?
Bel na 17.00 uur en in weekend: 085 877 20 58
info@anetwerk.nl

© 2021 Anetwerk
KvK: 69069239 - Btw: NL85 77 16 128 B01

Scroll naar boven